Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era brustna ideal

Jag vägrar att följa efter era trender, ty jag klär mig som jag vill
Jag vägrar följa strömmen, jag vill hitta min egen väg

Jag vägrar gå på fester, supa mig full och strula med förste bäste för att det är så tonåringar beter sig

Jag vägrar hålla tyst om mina åsikter, men inte heller skrika ut dem tills orden tappar sitt innehåll

Jag vägrar försöka att se ut som dem anorektiska supermodellerna ni kallar vackra
Är inte alla vackra på sitt egna lilla vis?
Era brustna ideal vill jag inte veta av!




Övriga genrer av SvaldAvEvigheten
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-14 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten