Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bränner mig


Räknar aldrig varje slant
när du slant ur mitt grepp
För du lärde mig vad som räknas
Åh vad jag saknar dig
Åh vad jag räknar med dig

Du är killen jag gillar
Men jag klev på en vass sten inatt
Visa inte hur svag du är
Var inte så blyg för att
människor kommer krossa dig

Jag tappar känseln
när jag känner efter hur det känns
du bränns
du bränns

Du bränner mig
Kom sommar, kom sol
Kom du, kom hit

Jag borde veta hur du bränner
Jag borde veta hur jag känner

Du bränner mig




Fri vers av Tow doll
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-05-15 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du