Kommer jag någongång träffa dig..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer jag någongång träffa dig...


Själsfrände

 

 

         * 

 

Genom alla år

...vid min sida

 

       * * 

 

Vid varje stund

...håller om mig

 

      * * *

 

Vad jag än gör

...står med mig

 

       * *

 

Vid nästa liv

...vid din sida

 

         *

 

Inte vara utan dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...min själ

 




Fri vers av Horatius
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-15 10:23



Bookmark and Share


  VITRIOL
Fint förmedlat i en gråskalig ton som lugnet i svartvita naturfoton. Tänker att själen har många vänner om man tar plats i gemenskapen.
2007-05-16

  Leif Furstedt
Väldigt luftig, lugn förmedlan. Vacker.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius