Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista andetaget

Jag höll din hand

du lämnade sakta jordelivet

 

Jag strök ditt hår

det sista andetaget tystnade

 

Tänder ett ljus för dig

 

minns dig

tårar föds i mina ögon

 

Min saknad är stor




Fri vers av Cajsa
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-05-16 22:25



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Oj då, den kändes. Andas massvis av närhet, i svår stund. Fin.
2007-10-23

  Marita Persson
Ohh, tufft, skriver sorgen rätt in i hjärtat.
2007-05-18

    Maria Malm
Fint skrivet, verkligen.
2007-05-17

  Annmargreta
Fint skrivet Cajsa, håll tummarna för mig jag ska åka till USA i 11 dagar.Kram Meta.
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg