Med inspiration av Järngudinnan..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Järngudinnan...


De dÖMdaS daNs (I)

 

 

Vandrande

genom natten

 

Sökande

den glömda dansen

 

Förvridna ansikten 

följde deras röster 

 

Viskande

om den gömda skatten

 

Varje steg

närmare mig

 

Runt mig de stod

evigt dansande

genom natten

 

Cirkeln sluten

i dess mitt

förförde min själ

 

Förlåtelse

jag vill finna

i denna värld 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Runt mig demonerna dansade den natten" 

 




Fri vers av Horatius
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-17 10:44



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Ska fortsätta tänka på de bilder texten ger, läckert och retfullt. Bra
2007-05-17

  VITRIOL
Allt som är glömt är en gömd hemlighet som går att finna. Du ser där ingen sett, Du hör där ingen lyssnar och du finner dolda stigar till riken som genom dig återuppstår. Det du så ofta förmedlar utan att ge det ord är det möjliga i omöjligheten.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius