Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
marcus


jag älskar dig

jag viskar det i hemlighet
rätt ut i mörkret
när dina jämna andetag
smeker mitt hår

jag säger det utan ord
försöker fästa det i dig
när våra blickar möts
i oändlighet

jag mimar det ljudlöst
så du inte hör
när du ligger bakom mig
och håller mig hårt

jagälskardigjagälskardigjagälskardig




Fri vers av Patetpoet
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-05-17 18:00



Bookmark and Share


  David Knutsson
Jag älskar orden \"Jag älskar dig\" - Vacker!!!!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet