Med inspiration av Mannen med contrabasen..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Mannen med contrabasen...


De dÖMdaS daNs (II)

 

Välsignelsen

vill inte ges mig

 

Förlorad

en dans

utan sans

 

Missanpassad

i denna värld

 

Evigheten

tar mig till sig

 

Verkligheten

låter mig finnas

hos dem

 

Sökande

något som inte kan finnas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Gudarna vill inte längre kännas mig"

 




Fri vers av Horatius
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-05-19 16:04



Bookmark and Share


  VITRIOL
En kemisk reaktion sprungen ur ord som: Välsignelse, Förlorad, Missanpassad, Evighet, verklighet och Sökande. Skapar en rörelse som om orden vore meteoriter i möte den rymd som tillgängliggörs genom dikten.
2007-05-21

  Leif Furstedt
Det låter som du beskriver Järngudinnans sal, en glittrande glamorös fallgrop, vemod och sorg vackert beskrivet.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius