Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Änglar dansar

på bomullsmjuka moln

toner av harpor spelar

 

Änglakör sjunger

solstämmor hörs

skänker en glädjehymn




Fri vers av Cajsa
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-17 21:19



Bookmark and Share


    Maria Malm
\"Solstämmor\" fint ord.
2007-05-18

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-05-17

  Carlita
väldigt vacker bild målar du upp här, ser sagolikt ut!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg