Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tussilago gör mig glad

när jag var liten
pratade man om tussilago
när jag blev stor
hade jag glömt
hur den första solen
tog sig upp genom snön

idag mindes jag
och blev glad


Solen strålar på mig
värmer
med sitt vackraste leende

tussilago
är inte en saga
det är en sanning
och jag har sett den




Fri vers av Xena
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena