Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och konsekvens


Vi lekte sanning och konka
med känslor som insats
och du var redo
att ge en lögn för mig
hellre än att ge sanning

Är det det jag är värd?

En lögn?

Är det allt du kan offra?




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen