Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstaterande med tom kaffemugg

SjälsOrken är som en kaffekokare
utan kaffe och filter

ur funktion




Fri vers av ia VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-05-18 14:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det är så lätt, och ändå så svårt! Bra bild som vi alla kan förstå, gav du här!
2007-07-10

  Jojo
vilken metafor!!
underbar läsning för en själstrött!
TACK!!
2007-05-21

  Fredric
va, hur vet du att kaffekokaren är en han? ;-)
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP