Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fem- i- tolv-poesi


Smältost

Min hjärna är en ost
som doftar nöt


det är inte många
som kan skiva en ost

utan att svära



men en hjärna som min
är bra att ha

när de kniper




Fri vers av Labra lege
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skivad hjärna låter inget vidare
den som gjort det
borde du ge igen
för gammal ost
2007-08-23

    Amoreboy
flummigt men roligt\"ler\"
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege