Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav/Vatten = Livet

I ständig rörelse
föränderligt

mot nya mål

beroende på strömmar under ytan
eller vinden ovanför

eller nästan helt stilla
vaggandes i lugn och ro

Vatten är liv




Fri vers av ia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 11:52



Bookmark and Share


  Fredric
gillar diktens innehåll, starten är bra.. men efter mot nya mål, tappar den lite för mig.. Men som sagt..
2007-05-20

  issac.a.m
Hav/vatten är livet och födelse...
2007-05-19

  mb74
ja du har så rätt ,mycket bra skrivet:))
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP