Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
råkade ut för en förvirrad dam som dagen efter bad om ursäkt...undra just varför.........


En grå jävla dag

skiter väl i alla vackra ord
struntar och ignorerar alla blickar
när jag surt stirrar ut
kassörskan i affären

kör bil som en dåre
bryr mig inte om något är i vägen
svär som en osad överkörd katt
(om nu den jäkeln kan svära)

orkar inte vara instoppad i ett fack
säga vältänkta saker
och uppföra mig fint

för om jag så en dag
hoppar över den
är det min ensak.... eller?




Fri vers av ia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-25 20:51



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Goda människor med attityd behöver vi fler av... Ryt på, men ---kör försiktigt! Härligt klös i dikten. (Tänk vad en förvirrad dam kan sätta igång tankarna!)
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP