Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten och sol och allt



du är vatten
under vars yta jag ligger
fylls

du är sol
som får min hud att glöda
förtärs

en grotta
och en pil
är du

min älskade




Fri vers av rebecca d
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d