Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn, sol och vind

Änglakören hörs

dansar med sina vingar

 

för regn, sol och vind




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-21 15:20



Bookmark and Share


  Hinata
Håller med. Fin haiku!
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg