Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljekonvaljer

Små liljekonvaljer

i skogen stå

 

får mig att minnas

min barndoms dagar

 

då du och jag

i skogen vandrade

på våren

 

hand i hand

 

vi skrattade och plockade

varsin bukett

 

jag plockade till dig

du plockade till mig

 

Farmor

jag saknar dig




Fri vers av Cajsa
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg