Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känner du igen en ängel?

De finns där

när du behöver det som mest

 

De skriver små

ord till tröst och styrka

 

De ger dig

härliga, underbara kramar

 

De lyssnar på

dig, finns där och stöttar

 

De är vänliga

hjälpsamma, tröstande

 

Titta bara på dig själv

du är en ängel för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 12:28



Bookmark and Share


    Maria Malm
De finns alltid.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg