Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

<3

Blaming my head for this
Blaming my heart for you




Fri vers av Tow doll
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-05-22 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du