Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofjärde maj -07



Hon gick åt sidan
lät alla passera


efter en tid
förstod hon
att hon inte längre fanns


det som levde
var drömmen




Fri vers av Bim
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-24 12:28



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
så fint...
*snubblade visst på tangenterna...i kommentaren nedan...*
2007-05-24

  Lilla My* VIP
O en härlig dikt!!Så fint skrivet!!!
Innehållet är egentligen tragiskt men du har fångat det få fint!!
2007-05-24

  Rachel Roth
din text väcker många frågor av existensiell art.
Vad innebär det att finnas. Hur känns det? Och var befinner vi oss när vi inte finns....och mycket mer.
med så få ord lyckas du!!!
2007-05-24

    legolas
Detta är ruskigt bra bim !!!
Verkligen poesi när den fungerar som den skall.
Läcker titel !
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim