Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenfyllda gropar

Stenfyllda gropar

hindrar livets ljuva gång

 

man faller pladask




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-25 18:39



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Denna föll även jag för!
2007-05-25

  Linda Odelmar
ja,bokstavligen..och jag föll för din dikt
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg