Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2006-08-13

De förespråkar fred och frid. I bakgrunden dånar bakgrundsmusiken till vansinnesspelen, massmorden, utlevelsen av förintelse och död. Småleende lemlästar de, gör vansinnesfärder genom städer och sprider bomber över varelser som springer för sina liv.



"Allt är ju bara ett spel. Det är ju inte verklighet."



I fantasin utlever vi det som inte får ske i verkligheten, samtidigt som vi rapar i kör att det inte får ske.

Igen.

 

 

In flames - Take this life




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-05-25 19:13



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Yepp, good folk\'s. Att ställa frågor här är känsligt. Låt barnen leka Ellington en stund istället för att plåga grannens katt. Och nånstans dyker illusionen om allas oskuld upp när vi står där med blod upp till knäna. Men, jag kan inte komma ifrån det faktum att viljan att döda och förinta är såpass stark att den både är global och kommersiellt gångbar. Jag gissar att det är ... naturligt?
2007-05-25

    KalleLager
Och inte ens grabbarna i Brandsta City Släckers kan fixa skiten!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno