Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gröna ljuset

 

Sökande din skugga

för evigt längtat

 

När jag kommer dig nära

bara ytan får beröras

 

Dragen till skuggan

sittande vid din grav

 

Ser det gröna ljuset

sveper mig

för mig till ditt rike

möter dig där

 

Älskande

med din skugga

älskande dig

 




Fri vers av Horatius
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-26 09:56



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Vacker text, men jag vill ffa kommentera bilden, den är helt otrolig och i kombination med texten blir det suggestivt och mycket starkt! Snyggt!
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius