Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i

Dina ord träffade

precis där det gjorde

som ondast

 

fick tårarna att födas

 

Dina ord träffade

min ömma punkt

i det inre

 

fick känslor att rinna över




Fri vers av Cajsa
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-05-26 14:36



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
bra beskrivet....gillade den mycket
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg