Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens tavla

Liljekonvaljblom

i skogen vackert lyser

 

väcker ny lycka




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-05-26 14:54



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vacker bild!
2007-05-26

    Nicklas VIP
På sommaren är det mycket som får nytt liv, härligt.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg