Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Vill ligga bredvid dig
höra dina andetag
känna din doft

Vill se på dig
få drunkna och
livräddas av dina ögon 

Vill smeka dig
utforska dig
utforskas av dig

Vill älska med dig
tillsammans uppleva
extasernas extas

Vill slutligen
somna lycklig
i vetskap om att du är sann

 




Fri vers av Lillali
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-05-26 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali