Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag är den enda som kan sjunka lägre än botten

för jag är
så jävla trött
på tårar som faller
som regn
och ingen
kan torka dom ikväll



med mörkret
som vakt
sitter jag inlåst
(i en värld utan fönster)
det är ingen
som når mig längre
och jag har en känsla
av att ingen vill nå mig
längre
(i en värld
utan dörrar)




jag saknar
kalla februarikvällar
fyllda med fötter
under filtar och
skratt

men det är
tappat nu
för nu är det
fullt med spöken
under filtar
och skrik
(väl dämpade
under kuddar)


som en hand
över min mun
(i en värld utan fönster)
ingen som vill
höra mig prata
endå

som en hand
runt min strupe
(i en värld utan dörrar)
ingen som vill
höra mig andas
endå




Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 01:03



Bookmark and Share


  TotaltIngenting
Igenkännande, så tragiskt vacker med massa ångest...
Jag gillar!
Psst. det stavas ändå!
2007-06-07

    ej medlem längre
du är ju bara helt enkelt bäst. man känner igen sig.
2007-06-01

  Johan Nilsson
igenkännande känsla, om de är till nån tröst..
bra skriven dikt .

Känsla: 5
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson