Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill men kan inte

Den inre stressen

jag är så uppe i varv

 

kan inte vila




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-05-28 21:51



Bookmark and Share


  Carlita
kort o träffsäkert om hur stressen kan äta upp en inifrån, mer behöver inte sägas
2007-05-28

  Lena K Nilsson VIP
Känns igen!
2007-05-28

  Nyfiken drömmare
Känner igen det här när allting bara snurrar snabbare och snabbare...
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg