Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min prinsessa


Jag blir din vita duva om du vill

Hand i hand
vandra vi i Nangiala
prinsessan min
det Nangiala vi har skapat

Med vita hus
och körsbärsträdsblom
picknick i landet
och jordgubbar i rabatt

För jag är inte
rädd för körsbärsdalen
jag är inte rädd
för Tengils svarta knektar

Med dig kan jag
Kämpa mot den där Kattla
gå genom ödemark
och hoppa med dig på ryggen

Bli din vita duva
på ditt vackra fönsterbleck
och ta med dig
till min trygghet i hemmet

Jag fiskar nog inte
när du kommer mellan träden
jag tror att jag nog
plockar jordgubar åt bara oss

Låt oss göra oss
vårt alldeles egna Nangiala
för jag vill inte dö
men jag vill inte vara nån liten lort!




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 08:04



Bookmark and Share


  aprilsolen
Det här gjorde ont i mig.

Men jag har glömt säga hur fruktansvärt vacker den är.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen