Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ett år sedan satt jag vid min Farmors sida, höll hennes hand när hon tog sitt sista andetag, idag hörde jag en sång som fick mina tårar att börja rinna av saknad. Hon betydde så otroligt mycket för mig. Här kommer en dikt som jag tillägnar min Farmor


Ditt sista andetag

Jag hörde en sång

"Ängeln i rummet"

 

Minns tillbaka

 

Jag satt vid din sängkant

höll din hand

 

strök dig på kinden

 

viskade

"Jag älskar dig"

 

Vek inte från din sida

på hela dagen

 

kunde inte

lämna dig ensam

 

På kvällen

höll jag ännu din hand

 

hörde när

du tog ditt sista andetag

 

tårarna föll på mina kinder

de rinner än idag

 

saknaden blev så stor

du var min bästa vän

 

Farmor

du är allt för mig

även om du inte finns

vid min sida

 

i

mitt hjärta

fattas

det en bit

 

den biten är du

 

Jag saknar dig




Fri vers av Cajsa
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 16:32



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Kärleksfullt och fint skrivet!
2007-05-29

  Cris
Fint! Oj,,,är det ett år sedan nu.
2007-05-29

  Nyfiken drömmare
Personligt och starkt skrivet. Mycket känsla i dina ord!
2007-05-29

    Maria Malm
Fint skrivet.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg