Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syskon emellan

du mig alltid trygghet gett.
inget av det borde skett.

du höll alltid om mig hårt.
hemskt när allting var så svårt.

inget ont fick dig hända.
skönt när allting kom till ända.

likadant ,vet du kännde.
var så rädd, när allting hände.



i mitt hjärta.
älskar dig så!
du får aldrig någonsin gå.




Prosa (Prosapoesi) av saaana
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 21:44



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..jaa,syskon är bra att ha..äkta syskonkärlek är något väldigt fint..välskrivent och fint!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

saaana