Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömbäraren

Du bär på allt som är så vackert och skönt
fångar tankar och släpper ifrån dig minnen
Du bar på allt redan där i Kjuge

Du bär på ditt yttre som är så vackert
du tittar på mig och jag blir till glas
du bar på ett glas runt hela nabben

Du bär på ett hopp om en framtid
där hjärtan får ro och där jag vill leva
du bar framtidens leende i undangömd göl

Du bär på ett skratt som porlar ur dig
du kysser hela mig med samma mun
du bar mig så lätt där i kyssandets korsning

Du bär en vänskap i din starka famn
den varmaste känslan jag känt
du bar mig som en vän när jag förklarade allt

Du bär på en dröm som är allt
du hör mig sjunga om den ibland
du ska aldrig behöva bära allt själv
jag vill dela alla bördor med dig..




Fri vers av Peppe11
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-05-30 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11