Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidspressad kärleksförklaring

små ord
sagda
i rätt tid
spar på krafter




Fri vers av ia VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 20:09



Bookmark and Share


  mb74
helt rätt,bra skrivet:)))
2007-05-30

  prinscess VIP
mmm bra sanning
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP