Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig Kärlek

När jag ser på dig, glömmer jag liksom av mig.

Jag älskar sig så, hoppas du känner för mig likaså.

Du är så förtrollande, hoppas du blir mitt förhållande.

När du pratar med mig blir jag alldeles röd, men dig vill jag dela min död.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-05-31 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén