Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del samlar på frimärke

....jag samlar på leende
än så länge har jag ett

mitt

när du gick




Fri vers av ia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-31 22:14



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
och med samma styrka sprider du ett brett utmed mina egna läppar... underbar!
2007-06-14

  Agnes
Som en smäck! Härligt!
2007-06-08

  issac.a.m
jag samlar på leende...
en rad som säger mycket
vackert skrivet...
2007-05-31

    Mr.painter
He he den va jo så bra hehe

KANON
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP