Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom till mig och drick




öppna munnen
och drick
tårarna
jag gråtit
för dig


levande vatten




Fri vers av rebecca d
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-06-01 12:07



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det är ju Hans smärta...Han gick till korset för att vi skulle få anden= levande vatten. När Han lät sig dödas, oss välsignande...då bröt gudsriket igenom.....

kramkram, tack!
2007-06-02

    Bodil Sandberg
Vilken sorg och smärta jag inläser...men sista raden ingjuter förhoppning ändå!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d