Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart sommarlov


frihet

plågorna är snart slut
kedjor av dagar
rinner som sand mellan mina fingrar
vart tog de vägen?
det kommer bli en vardag
att vakna fridfullt upp
till fågelkvitter
klä sig i befriande kläder
slippa allt det tajta
för en gång skull


jag ser friheten i fjärran
kedjorna ska snart brytas
känner regndropparna på min axel




Fri vers av Missi VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-06-01 17:48



Bookmark and Share


  * Ammi *
hoppas du får en riktigt skön sommar!
2007-06-07

    Bodil Sandberg
Ur hjärtats fröjd och själens jubel:Förlösande i allra högsta grad!!!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon