Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Ett år

har gått

sedan

du lugnt somnande in

med

din hand i min

 

Saknaden är stor

gråter tårar för dig

idag

 

Tänder ljuset

pratar med dig

 

Du lever som en skyddsängel

i

mitt liv

 

för alltid

finns du kvar

i

mitt hjärtas innersta rum




Fri vers av Cajsa
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 16:07



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket vackert skrivet, du förmedlar den stora saknaden till nån som har funnits så nära...fina ord.
2007-06-02

    theredroses
vilken vacker dikt :) du har hittat dom rätta orden för att beskriva saknaden och sorgen efter någon som har stått en nära.
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg