Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet

är så skört

 

var rädd om det

 

du har bara ett

 

och

 

livet

kommer aldrig i

repris




Fri vers av Cajsa
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 18:34



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så sant!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg