Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av en



Att bli förälskad
skratta så mycket att det gör ont i magen
ett varmt bad

Ingen kö i affären
en speciell blick

Att få ett e-mail
köra en tur efter en fin väg o
höra sin älsklingssång i radion

Att ligga i sin säng och lyssna till regnet utanför
varma handdukar

Att finna tröjan som du gärna vill ha, på rea
choklad milkshake, eller vanilj, eller jordgubb

Ett bubbelbad
att fnissa

Stranden
finna pengar i en gammal jacka
att skratta av dig själv

Midnatts-telefonsamtal som varar i flera timmar
springa igenom en vattenspridar
skratta utan någon som helst anledning

Ha någon som talar om för dig att du är underbar...




Fri vers av nudel
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 07:23



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Underbart sprudlande text, den innehåller verkligen många glädjeämnen som kan tyckas små, men som är så stor del av livet.
2007-06-04

    sunnanvind
Bland det bästa du skrivit tycker jag! Jag blir glad av den...den sprudlar!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

nudel