Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nytt

Lämnar stormarna

knyter säckarna, kastar

 

börjar om på nytt




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 11:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Nya tag, bra.
2007-06-04

  Nyfiken drömmare
Låter som en skön befrielse!!!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg