Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

fyller alla stunder med ljud
för överallt viskas ditt namn

schhh

ensamhet

ta dig samman ta dig upp
inget blir någonsin som förrut
lär dig leva utan huden
utan lukten

lär dig åtminstonde att leva

vi hade räknat alla dagar
fyllt dom med så mycket små detaljer
att det tar en evighet att plocka bort

tanken
paralyserar mig
och jag fastnar alltid

hur gör man

baddar om fingertopparna med tröst
allt ska bli bra
bara ge det lite tid
till hösten lever ni igen
utan tanke på vad som fattas er




Fri vers av lissa
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-03-15 22:47



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Hmmm ... Återigen ett berörande innehåll med en behaglig textmelodi ...
Tror du bör försöka se över hur du disponerar textflödet - Du skriver mycket bra! Men det skulle bli än tydligare för den som läser dina texter om du nyttjade de möjligheter som radbrytningar och blankrader bland annat har att bjuda på ...
2005-06-10

  Dagg
Det där med alla de små detaljerna som är så svåra att få bort är jättebra!
2005-05-04

  utopia
mycket.. speciellt "vi hade räknat alla dagar
fyllt dom med så mycket små detaljer
att det tar en evighet att plocka bort
" och "lär dig leva utan huden"..

finns få som beskriver känslan av att ha gjort slut som du (för det är väl det den handlar om..) :)
2005-03-16

    Hades Is Rising
Jag gillar dig!
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död