Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköra änglavingar

Vaknar

 

ser dina

sköra små änglavingar

 

de omsluter mig

 

Din röst säger

 

hos mig är du trygg

jag tar hand om dig

 

i mitt hjärta

 

finns du

för alltid

kvar

 

jag lovar




Fri vers av Cajsa
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-06-05 14:34



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vacker sorgsenhet i trygghetens famn.
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg