Fanns jag...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanns jag...




Berget

 

Berget framför

omsluter sinnets sång

sången jag skall bestiga

utan tvång

 

 

Runt livet pojken dansar

resan har varit lång

skrattande han skuttar

till Dödens sång

 

 

Fantasin får leva

toner av min sång

framför mig inom dansar

bakom ett givet tvång

 

 

 

 

 

 

 

Min sång 

 




Fri vers av Horatius
Läst 986 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-06 10:23



Bookmark and Share


  Merrlina
sången jag skall bestiga

utan tvång




hutlöst bra killen
2007-06-10

  drakbruden VIP
Stark och insiktsfull! En av mina favoriter!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius