Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oälskad

När kännslan av kärlek
flög iväg med vår vindarna
när rädslan kryper fran som en insekt
att aldrig vara älskad av någon mer än mor och far

under månen ensam en lördags natt
av tomhet i hjärtat och lyckliga par runt omkring

när trollsländan flyger sin sista runda
och jag går hem hand i hand med dimman
till ett olyckligt hus och till härligt kära grannar
var har min kärlek tagit vägen

som stulen av traktens enda tjuv
eller jagad av vargen

paniken i hjärtat , i hjärtat som inte finns.
ångerst av rädsla att aldrig älska och bli älskad .




Fri vers av amandala
Läst 760 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-05 21:51



Bookmark and Share


  Bernhardina
Gillar också den frasen (Hand i hand med dimman). Ryser till av igenkännande.
2007-07-12

    SannaEH
Mycket vackert skrivet om ett hemskt ämne. Jag älskar dina formuleringar - den här bokmärkes!

\"går hem hand i hand med dimman\"
Hög igenkänningsfaktor där...
2007-06-06

  Havsjungfrun
starkt berörande text..bokmärker..
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

amandala