Till dig som alltid funnits..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig som alltid funnits...


De förlorade barnens visdom

 

För evigt blomstrande

för alltid flyende

genom åren

i dimmor

levande

 

att aldrig

 

 

glömma




Fri vers av Horatius
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-06-08 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius