Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det equilibrium jag inte ville ha

 

                    jag faller i dina smilgropar
                    varje gång mina ögon hör dig skratta.
                    du skrattar aldrig högt
                    men i mig ler du du solen blek

                                        <~¤~>

                    det killar i mina fingertoppar
                    varje gång min hud känner din beröring.
                    du tar aldrig på mig
                    men i mig tar du tag i mitt hjärta

                                        <~¤~>

                    ett tinnitus av välbehag
                    varje gång mitt städ slås av dina läppar
                    du har inga öron för mig
                    men jag skriker ändå till ditt inre

                                        <~¤~>

                    jag drömmer dig vaken
                    varje gång jag inte kan sova igen
                    du vaknar inte nu
                    men jag kommer aldrig se dig död

                                                    

 

                                                                                   ...vi ses igen

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 779 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-09 23:16



Bookmark and Share


    Silverbjer
Vilket annorlunda och unikt sätt du beskriver känslor.
Outside the box. Gillas skarpt!
2013-10-08

  joaols
Nu när jag förstår den så är den OTROLIGT bra...! De sista orden tar verkligen tag i en... \"Vi ses igen...\"
Känslan skulle egentligen ligga på en 10 men det finns inte :P.
2007-06-30

  sockerspöket
Oj så vacker.. och så skör, den berör verkligen med alla fina formuleringar och känslosvall.

Härligt!
2007-06-11

    *Zenobia*
poetiskt skönt klingande verser...
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]