Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfrid

Ljuv sommarvind
för varm för att kunna svalka
vågorna skvalpar i sinnet
solen bränner arbetande myra
Studenterna sjunger
fåglarna kvittrar
Katten flämtar i skuggan
får ångest under pälsen




Fri vers av Missi VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 20:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kort men mycket talande och gripande hur du fångar så mycket stämning på en gång i fridens och hettans förgörande tid!!!
2007-06-10

  Ola Rydberg
Snygg text
men det som gjorden den unik
var
slutraden

bra !
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon