Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Låt mig

få springa nedför

ängen

 

barfota

utan strumpor och skor

 

vill känna gräset

mot tårna

 

känna solen

mot huden

 

Låt mig

få skrika ut

mitt sommarrop

 

ge mig sommarens vindar

värmens lycka

 

en glass på torget

en mugg saft på stranden

ett dopp i det blå

 

låt sommaren

få bo i min kropp




Fri vers av Cajsa
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 15:10



Bookmark and Share


  Annmargreta
så jättefint skrivet Cajsa blev så glad av dikten. Kram
Meta.
2007-06-14

    Maria Malm
Skön sommarkänsla.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg