Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Kom, luta dig mot mig

när livet ditt sviker

 

Jag finns här för dig för alltid

 

Kom, vill ge dig en kram

när vännerna dig lämnar

 

Jag kommer aldrig att överge dig

 

Kom, du är inte ensam

när natten och dagen känns grå

 

Jag tänder solens strålar för dig

 

Kom, jag öppnar min famn

när tårarna övervinner

 

Jag ger dig min tröstande hand

 

Jag överger dig aldrig

Min vän är du för alltid

Du betyder mycket för mig




Fri vers av Cajsa
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-06-10 14:48



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket fint skrivet, till en vän...och vilken fin vän du är som finns där för din vän*ler
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg